Naar gelang uw voorkeur vinden wij voor u het perceel dat het best voldoet aan uw vereisten.

Deze eerste stap is een belangrijke beslissing, omdat het kiezen van een goed perceel van invloed is op het uiteindelijke resultaat van het gebouw. FM Properties Realty Group heeft een ruime ervaring op het gebied van vastgoed en beschikt over een uitgebreid netwerk van contacten en gekwalificeerde partners, naast een weelde aan institutionele relaties die wij hebben opgebouwd over de laatste 20 jaar met ervaring in deze sector. Om deze redenen hebben wij een rijke, gevarieerde portfolio aan land, die perfect zal voldoen aan uw wensen en vereisten.

Naast factoren als de prijs en de ligging van het land, kijkt FM Properties Realty Group ook naar andere aspecten die essentieel kunnen zijn wanneer beoordeeld wordt of een perceel geschikt is, zoals het controleren van de specifieke regelingen voor het gebruik van het land en de bouwdichtheid, factoren die beslissend kunnen zijn voor uw bouwproject.

Alvorens het onroerend goed te kopen raden wij u aan de grenzen en erfdienstbaarheden te onderzoeken, om gebieden te vermijden die gebruikt worden op een manier die niet verenigbaar is met uw wensen en het valt zelfs aan te raden de bestaande infrastructuur en diensten te bestuderen om de bouwtermijnen en de kosten te bepalen. Natuurlijk mogen wij nog afgezien van het voorgaande niet vergeten een technische analyse van het perceel te verrichten, om de eigenschappen, aspecten, blootstelling aan zonlicht, samenstelling en topografie van het land te ontdekken, deze zijn van doorslaggevende invloed op het bouwproject en op de te maken investering.

FM Properties Realty Group staat u bij gedurende het volledige koopproces van het perceel, en bekommert zich om uw belangen en biedt u de diensten van de beste professionals in het gebied aan, mensen met wie wij al vele jaren werken.

Luchtfoto van Marbella