Een overzicht van enkele van de succesvolle vastgoedprojecten uit recente jaren die het FM Properties Realty Group stempel dragen.

MONTE PARAISO

In 1999 gebouwd aan de “Gouden Mijl”, dit luxueuze complex is gelegen in de prestigieuze heuvelzone Lomas de Marbella en is voorzien van een sportclub, squash banen, twee verwarmde zwembaden met Jacuzzi, Turkse baden, sauna's, behandelruimtes, een volledige uitgeruste fitnessruimte, biljartzaal en een bar in Britse stijl.

MONTE PARAISO COUNTRY CLUB

Dit complex is gelegen in de exclusieve wijk Cascada de Camoján, aan de voet van het Sierra Blanca gebergte en bestaat uit 80 ruime woningen die variëren van stijlvolle appartementen tot luxueuze villa's van 600m2. Deze “gated community” die in 2003 werd opgeleverd, beschikt over faciliteiten als een privé “9-hole” golfbaan en een country club met een zwembad, fitnessruimte en sauna.

BAHIA DEL VELERIN

Bahia del Velerin werd opgeleverd in hetzelfde jaar en is ook een referentie voor stijl en kwaliteit. Het complex ligt aan het strand en de uiterst aantrekkelijke 2, 3 en 4 slaapkamer appartementen en duplex penthouses bieden een fantastisch uitzicht op de Middellandse Zee en is omgeven door het weelderige groen van de urbanisatie. Voeg hier een waterval zwembad, een beach club en een onovertroffen ligging aan zee en het wordt duidelijk waarom dit project zo gewild is.

COSTA GALERA

Costa Galera bevindt zich aan het westen van Estepona, en werd opgeleverd in 2004, dit is een luxueus complex in het westen van Estepona met ruime 1-, 2- en 3-slaapkamer appartementen. Het heeft een eigen country club, golfschool, spa- en fitnesscentrum, padel tennisbanen en een restaurant, omringd door tropische tuinen.

LAS LOMAS DEL CONDE LUQUE

Dit indrukwekkende project van 102 luxueuze 2-slaapkamer appartementen werd opgeleverd in 2006. Het is gelegen dichtbij het strand en een open landschap, niet ver van het dorpje Benahavis. Het complex is omringd door golfbanen en heeft een privé spa op het terrein.

CORTIJO DEL MAR

Cortijo del Mar is een zeer succesvolle combinatie van mensen die hier voltijds wonen alswel een residentie voor korte termijn verhuur. Aparte stijl voor de 250 luxe appartementen en eengezinswoningen waarbij de Mediterraanse architectuur verlevendigd is met Caraïbische tinten. De mix van deze twee stijlen is zeer aantrekkelijk, en wanneer die gecombineerd wordt met de schitterend afgewerkte woningen en verzorgde tuinen is het resultaat een serie moderne woningen die zich onderscheiden van de rest. Dit vastgoed werd opgeleverd in 2010 en is gebouwd met de beste materialen. en voorzien van de allernieuwste faciliteiten, waardoor het een moderne “lifestyle” biedt compleet met Domotica home automation systemen. On-site management en dichtbij gelegen van de stranden van San Pedro en Estepona.

De manier waarop de hierboven beschreven projecten werden ontworpen, gebouwd, aangeboden en daarna beheerd geeft een goed beeld van de diversiteit en de omvang van FM Properties Realty Group - en dit is slechts een greep uit de meer dan 2.000 stuks vastgoed die wij de afgelopen jaren verkocht hebben. Wij hebben niet alleen een goede reputatie bij de internationale promotie van dit vastgoed maar in het geval van Cortijo del Mar, verleent de FM Properties Realty Group ook services als een hotel als onderdeel van een vakantie huurpakket waardoor onze huiseigenaren een maximaal rendement behalen op hun investering zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken over de afhandeling van dit proces.

In de afgelopen jaren heeft deze combinatie tussen vastgoed en toerisme geleid tot de creatie van het bedrijf FM "Your Vacation Resort". Als een bedrijf met wortels in de Don Tico Hotels groep, komt onze expertise op dit gebied naar voren in het naadloos functioneren van de drie residentiële toeristencomplexen waarvan wij de zaakvoerders waren in de regio rond Estepona en Marbella. Alleen al in deze regio manageden wij 1.400 bedden tussen 1992 en 1994. En vandaag blijven we onze referenties op dit gebied toe te voegen met de luxe Resort Cortijo del Mar in Estepona.