Ten grondslag van het succes van de FM Properties Realty Group om aan onze klanten een onberispelijke service te verlenen ligt de expertise en ervaring van ons team van professionals op het gebied van engineering, bouw, architectuur ontwerp, project management, verkoop, marketing, toerisme en, vanzelfsprekend, vastgoed. Zij worden bestuurd door een team van leidinggevenden die alle hun strepen hebben verdiend in deze industrie en het goede voorbeeld geven:
Fausto martinez, Presidente del Grupo FM

Fausto Martínez – Directeur van de FM Group

Alhoewel Fausto oorspronkelijk in het toerisme werkzaam was als Algemeen Directeur van Hotel El Paraíso in Estepona en het voormalige Hotel Golf Plaza in Marbella, maakte hij de overstap naar vastgoed en projectontwikkeling toen hij FM Properties Realty Group oprichtte in 1991.

Sindsdien heeft hij een reputatie verworven als een betrouwbare, gezaghebbende professioneel en niet alleen op het gebied van ontwikkeling en marketing van luxe vastgoed aan de Costa del Sol, maar ook door het helpen van investeerders bij het aanschaffen van geschikte activa, het zoeken en voorbereiden van land dat ontwikkeld kan worden en het daaropvolgende management van belangrijke projecten in en rond Marbella.

Voor dit laatste kan hij bouwen op zijn hoteltraining, door dit te combineren met zijn ruime ervaring in het creëren van succesvolle projecten zoals Bahia del Velerín, Monte Paraíso Country Club, Costa Galera en het huidige project Cortijo del Mar Resort. Hier kunnen nog andere projecten aan worden toegevoegd die werden ontwikkeld voor derden zoals Jockey Village van de Grupo Lábaro Inmobiliario en Las Lomas del Conde Luque van Grupo Proibinsa.

Tussen 2007 en 2010 was Fausto Martinez werkzaam als CEO van de Internationale Divisie van Grupo Lábaro Inmobiliario en daarna als Directeur van de Fortalia Invstment groep, terwijl hij nog steeds zijn functie van Voorzitter van FM Properties Realty Group uitoefende. Hij is één van de oprichters van de organisatie Iniciativas Turísticas de Marbella (Toerististische Initiatieven van Marbella) en Honorair Consul van Letland in Málaga in Oost Andulasië.

Juan Jesús Martínez Villa – Hoofd Business Development van de FM Group

Juan Jesús Martínez Villa – Hoofd Business Development van de FM Group

Als een gekwalificeerd Directeur van Toerisme met een MBA en Master in Toerisme Planning en Management, Juan Jesús Martínez werd Directeur van Expo '92 in Sevilla en Commercieel Directeur voor het post-evenement gebeuren en verkoop. Deze posities leidden tot zijn benoeming van Algemeen Directeur van de Toeristische Dienst van Andalusië, waar hij verantwoordelijk was voor het promoten van Andalusië over de hele wereld.

Evenals zijn broer maakte Juan Jesús daarna de overstap naar de wereld van het vastgoed, als Algemeen Directeur van Business Development van de FM Properties Realty Group en bekleedt hij ook de positie van Vicevoorzitter van de Fortalia Investment Group.

Angela Schouten – Managing Director van de FM Group

Angela Schouten – Managing Director van de FM Group

Angela Schouten begon haar professionele carrière aan het einde van de jaren tachtig toen zij de functie bekleedde van Sales Manager bij het voormalige Hotel Golf Plaza in Marbella. In 1991 werd zij aangesteld als Sales Manager van ICW in Sevilla, een bedrijf gespecialiseerd in het organiseren van “Incentives” en groepsbezoeken aan de Wereldtentoonstelling Expo '92.

Daarna richtte zij samen met haar echtgenoot Fausto Martínez de FM Properties Realty Group op en sindsdien werkt zij exclusief voor deze vastgoed-, consulting-, marketing- en verkoopgroep en houdt zich ook bezig met projecten, ontwikkeld door derden, hotel management en exploitatie. Het bedrijf heeft een voortreffelijke reputatie opgebouwd vanwege zijn professionele aanpak.

David Ruiz – Hoofd Financiën bij FM Properties

David Ruiz – Hoofd Financiën bij FM Properties Realty Group

David Ruiz is sinds 2002 in dienst bij FM Properties Realty Group en is sinds die tijd een belangrijk onderdeel van het team, en met zijn hulp is FM Properties Realy Group uitgegroeid tot het bloeiende bedrijf dat het nu is. Zijn kwaliteiten belichamen onze bedrijfsethos - hard werken, integriteit en toewijding aan onze klanten.

Een teamspeler die geliefd en gerespecteerd wordt door het hele bedrijf en in de bredere zakenwereld, David heeft een reeks van kwalificaties die niet alleen relevant is in de financiering, maar ook in de vastgoedsector.

Zijn kennis en ervaring, in combinatie met een diepgaand inzicht in de behoeften van ons bedrijf, betekent dat het financiële welzijn van FM Properties Realty Group in goede handen is.

Andy George – Sales Executive bij FM Properties Realty Group

Andy George – Sales Executive bij FM Properties Realty Group

Na een studie Bedrijfseconomie en meer dan tien jaar voor Barclays Bank PLC gewerkt te hebben, volgde Andy zijn hart om naar een land te verhuizen met een zonnig klimaat. Andy arriveerde eerst op de Canarische Eilanden en verhuisde daarna naar de Costa del Sol. Hij werkte voorheen in toerisme en daarna in vastgoed, waarbij hij een team van 70 man leidde dat meer dan 3000 woningen per jaar verkocht.

Vier jaar geleden kwam Andy bij FM Properties Realty Group werken en naast het feit dat hij dol is op de heerlijke levensstijl in Marbella, beleeft hij nog steeds zeer veel plezier aan het helpen van onze klanten bij het vinden, kiezen en genieten van hun vastgoed in Marbella.

Diana Ciliuta – Office Manager bij FM Properties Realty Group

Diana Ciliuta – Office Manager bij FM Properties Realty Group

Een sterk werkethos, uitstekende organisatorische vaardigheden en een houding waarbij niets te veel is, zijn slechts enkele van de kwaliteiten die Diana in FM Properties Realty Group stopt. In combinatie met haar efficiëntie en een vriendelijk en gastvrij gezicht, die deugden maken haar veel meer dan alleen de dame achter de receptie op onze kantoren in Nueva Andalucía, Marbella.

Hoe belangrijk de rol als het eerste contactpunt met onze klanten ook is, ook gebruikt ze haar multi-tasking vaardigheden bij het ondersteunen van het management van het bedrijf op allerhande manieren. Een van haar grootste troeven is dat ze een uitstekende communicator is - ze spreekt vijf talen – en dat maakt haar ideaal voor haar rol in de klantenservice, administratie en bij de ondersteuning in de verkoop. Diana wordt zeer gewaardeerd als een belangrijk lid van het FM Properties Realty Group team.

Maite Fonseca Castañeda – Accounts Administratie bij FM Properties

Maite Fonseca Castañeda – Accounts Administratie bij FM Properties Realty Group

Achter iedere succesvolle onderneming zijn toegewijde en gekwalificeerde medewerkers achter de schermen aan het werk. Maite is sinds haar komst in 2007 één van de hoofdschakels van het team van FM Properties Realty Group. Met haar diploma in bedrijfskunde en de waardevolle ervaring welke zij had opgedaan in vertrouwelijke functies bij diverse bedrijven, bracht zij een hoog niveau van kennis en expertise mee om haar rol binnen de financiële afdeling te vervullen. Maite is cruciaal geweest voor de onderneming met haar supervisor en support taken binnen de sales- en marketingafdeling, evenals in haar administratieve en boekhoudkundige taken. Naast haar zakelijke vaardigheden, heeft ook Maite’s persoonlijkheid haar een geliefd en gerespecteerd lid van het FM Properties team gemaakt.