Vanuit onze basis in Marbella biedt FM Properties Realty Group een uitgebreid en gevarieerd gamma van diensten aan voor de vastgoed en toeristensector. Dankzij ons verticaal geïntegreerde model kunnen wij het hele procs coördineren, vanaf het vinden van land tot de bouw - waarbij ervoor gezorgd wordt dat ontwerp en concept in harmonie zijn, terwijl de productie en kosteneffectiviteit ook optimaal zijn.

Inzicht in de verschillende onderdelen van het proces, betekent uiteindelijk dat we ze soepel en harmonieus aaneen kunnen sluiten. Het is precies wat we in vele succesvolle ontwikkelingen van vastgoedprojecten hebben gedaan, zowel voor onze eigen projecten als in samenwerkingen met en ten behoeve van de beleggers en ontwikkelaars.

Wanneer u met FM Properties Realty Group een overeenkomst aangaat, doet u een beroep op de expertise van onze ervaren sales-, marketing-, financiële-, juridische-, ontwerp- en technische afdelingen, die onder leiding staan van een team met strategische planners die deze verschillende elementen samenbrengen in de benodigde combinatie.

Onze filosofie is altijd gericht op flexibiliteit en innovatie in combinatie met een uitstekende kwaliteit van product en service - het is de manier waarop wij waarde toevoegen aan de projecten waarbij we betrokken zijn en we hebben een reputatie opgebouwd die we voortzetten om altijd sterk gewaardeerd te blijven.