Aangezien wij al vele jaren actief zijn op deze markt, zowel rechtstreeks en als consultants voor investeerders en projectontwikkelaars, zijn wij bekend met de onderliggende vastgoedaspecten en consumententrends. Wij hebben een netwerk opgebouwd van professionals en leveranciers die met zorg gekozen zijn uit de beste in deze regio.

Van architecten, interieurontwerpers en landschapsarchitecten tot aannemers, technici, handelaren, electronica- en computerspecialisten, domotica, spa, bioscoop en lichtexperts, wij werken met mensen die niet alleen goed zijn in hun vak maar ook betrouwbaar, punctueel, servicegericht en redelijk geprijsd zijn.

Om service en waar voor uw geld te verkrijgen van de beste professionals op hun respectievelijke gebieden is te danken aan een langdurige samenwerking en onze goede reputatie die wij opgebouwd hebben over de afgelopen 25 jaar.

Van timmermannen en stoffeerders tot de hierboven vermelde vakmensen, wij brengen de mensen met het beste talent en de meeste creativiteit uit deze regio samen in ons team van professionals die wij samenstellen voor de komende opdracht - dan wel voor het bouwen van een villa op maat of het creëren van een volledige complex van woningen, winkels, appartementen of resort.

Onze aannemers en onderaannemers zijn gebonden door de ethos van FM Properties Realty Group - met als kernpunten punctualiteit, waarde voor geld en kwaliteit - en zo krijgt u de garantie dat uw doel van het realiseren van een voortreffelijk project met een hoog rendement, op tijd, volgens de specificaties en binnen het budget wordt opgeleverd.

Luchtfoto van Marbella