Gewapend met een business plan en de andere strategische en analytische hulpmiddelen die wij tot onze beschikking hebben, zijn wij niet alleen in staat ontwerpen en blauwdrukken om te zetten in vastgoed, maar ook om een planning te implementeren en operationele strategieën te bedenken voor marketing, reclame en verkoop.

Op dit punt kunnen wij verwijzen naar een bewezen staat van dienst, aangezien FM Properties Realty Group de laatste jaren op succesvolle wijze meer dan 2.000 stuks vastgoed op de markt heeft gebracht en verkocht.

Vanaf de samenwerking aan het prijsbeleid tot aan het produceren van effectieve commerciële strategieën en de marketing, evenals het sturen van de verkoopactiviteiten, kunnen wij putten uit onze praktijkervaring.

FM Properties Realty Group kan u bijstaan vanaf de besluitvormingsprocessen voor de productontwikkeling, op het moment dat de details en doelstellingen van het project worden bepaald, tot aan de “branding”, het opzetten van marketingcampagnes, het managen van de verkoopteams en tot het begeleiden van kopers gedurende het verkoopproces tot aan de overdracht.

Onze dienstverlening gaat zelfs verder dan de verkooptransactie en omvat hulp aan de kopers van een Woning indien zij hun woning willen meubileren. Wij kunnen van waarde zijn voor de projectontwikkelaar door middel van het beheren van het project, het uitbaten van een hotel en door professionele vakantiehuizen verhuur.

Aangezien wij exclusieve overeenkomsten sluiten met onze klanten zijn wij in staat alle benodigde divisies van de FM Properties Realty Group samen te brengen om de resultaten te behalen waar onze reputatie op gebaseerd is.

Luchtfoto van Marbella