FM Properties Realty Group biedt niet alleen vastgoed aan - wij leveren ook een volledige service aan huiseigenaren, te beginnen met een nauwgezette taxatie van de marktprijs en de aanbevolen vraagprijs. Daarnaast adviseren onze ervaren verkoop- en marketingexperts u hoe u het beste uw onroerend goed kunt presenteren zodat uw woning er aantrekkelijk uitziet in ons marketingmateriaal en wanneer potentiële klanten uw woning komen bezichtigen.

Het promotiemateriaal dat wij gebruiken is gebaseerd op professionele foto's, nauwkeurige omschrijvingen en volledige informatiepakketten die voor onze klanten beschikbaar zijn op onze websites, in brochures en ander marketingmateriaal gemaakt ter ondersteuning van de onroerende goederen die wij aanbieden, zowel lokaal als internationaal.

Naast de conventionele reclame en promotie maken wij ook gebruik van de meest moderne online marketingstrategieën en werken wij met een netwerk van meer dan 1.500 nationale en internationale makelaarskantoren. Op deze wijze bieden wij uw onroerend goed aan aan het grootst mogelijke publiek van potentiële kopers.

Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste trends, zoals het gebruik van responsive websites die geopend kunnen worden op mobiele apparaten, via social media en om potentiële huizenkopers op Internet te verleiden met een fantastisch aanbod van eenvoudig te vinden opties geruggesteund door informatie en een efficiënte dienstverlening.

Luchtfoto van Marbella