Marketing - of de kunst van het verkopen van uw eigendom

Natuurlijk is de verkoop van uw onroerend goed in de eerste plaats afhankelijk van de staat en aantrekkelijkheid van uw woning en van het feit dat het correct geprijsd is. Het is uiteraard belangrijk te werken met een makelaar die over de kennis en de middelen beschikt om uw woning te promoten en te verkopen.

De kans om uw woning binnen een redelijke termijn te verkopen hangt af van de woning zelf, de economie en de vastgoedmarkt en de efficiëntie van de makelaar die u gekozen hebt om u te vertegenwoordigen.

Met een verscheidenheid aan makelaarskantoren die actief zijn op de markt dezer dagen is het niet eenvoudig het juiste bedrijf te kiezen. Het eerste waar u naar moet kijken is de staat van dienst en reputatie van een bedrijf. Als het desbetreffende bedrijf in de loop van de jaren een sterke reputatie heeft opgebouwd op het gebied van kwaliteit en service, dan kunt u er zeker van zijn dat u in goede handen bent.

U heeft een agentschap nodig dat resultaten kan leveren en controleer of degenen aan wie u de verkoop van uw woning toevertrouwt niet alleen ervaren door de wol geverfde professionals zijn, maar ook goed onderlegd in de marketing van vastgoed - van het produceren van eersteklas promotie en presentatiemateriaal tot effectieve online marketingstrategieën en een diepgaande kennis van de vastgoed markt en de cycli daarvan hebben.

Fm properties realty group- uw effeciënte vastgoedpartner

Over de laatste 25 jaar hebben wij op succesvolle wijze bijna 2.000 onroerende goederen verkocht, FM Properties Realty Group heeft een staat van dienst van 25 jaar. In de loop van deze periode hebben wij onze naam gevestigd als één van de meest gerespecteerde makelaarskantoren aan de Costa del Sol - bekend om onze ethische aanpak, de kwaliteit en kennis van ons werk en servicegedreven filosofie die gericht is op het leveren van uitstekende resultaten.

Wij zijn gespecialiseerd in:

 • Het leveren van realistische taxaties gebaseerd op technische- en markt gegevens
 • U advies te geven over hoe u het beste uw woning te koop kunt aanbieden
 • Hoe uw woning succesvol te verkopen

Naast het feit dat wij werken met een netwerk van makelaars, in binnen- en buitenland, leveren wij ook:

 • Eersteklas marketingmateriaal
 • Uitgebreide vastgoeddossiers
 • Te koop borden
 • Gedrukte reclame, nationaal en internationaal
 • Promotie op internationale vastgoedplatforms
 • Open huizen en rondleidingen voor agenten
 • E-flyers en nieuwsbrieven verzonden naar agenten en potentiële klanten
 • Online virtuele rondleidingen
 • Een sterke online aanwezigheid, met een indrukwekkende website die makkelijk te gebruiken is en een fantastische zoekfunctie heeft en vol nuttige informatie staat
 • Een actieve online marketingstrategie, met onder andere SEO, blogs en social media

Dit zijn slechts de voornaamste hulpmiddelen die gebruikt worden door onze professionele agenten van de FM Properties Realty Group, die over de expertise en de middelen beschikken om te garanderen dat uw woning aangeboden wordt aan het grootst mogelijke aantal potentiële kopers

Neem contact met ons op zodat u kunt zien hoe wij u kunnen helpen bij de verkoop van uw woning.

Luchtfoto van Marbella