Vastgoed Management

De diensten die wij bieden aan bedrijven zoals projectontwikkelaars en eigenaren van vastgoedprojecten en resorts, omvatten een volledig management service die wij voor hen verrichten. Met andere woorden, wanneer wij onze kenmerkende huur management service verlenen breiden wij die ook uit naar een volledig management van het vastgoed en een sleutelhoudersrol.

Dit betekent dat wij zorgen voor het schoonmaken, het algemeen onderhoud en zelfs conciërge diensten voor het project. Tevens zorgen wij voor de individuele gasten, wij bereiden de woningen voor en bevoorraden die, wij halen ze op van het vliegveld en bieden hun verder alle ondersteuning en service die zij nodig mochten hebben.

Naast tuinmannen, onderhoudsmensen voor het zwembad en schoonmakers in het algemeen kunnen wij ook onderhoudspersoneel, reparaties en renovaties verzorgen, privé chefs, kelners, feesten en een heel assortiment aan diensten voor de woning regelen - hierbij putten wij uit onze ruime ervaring op het gebied van vastgoed en het hotelwezen.

Verhuur Programma

Een gespecialiseerd deel van deze service is dat wij een professionele vakantie management service bieden aan projectontwikkelaars en eigenaren van resorts. Wij zorgen voor de reiniging, het onderhoud en voorbereiding van de woningen, ervoor zorgend dat iedere bezoeker de woning in perfecte staat aantreft. Wij regelen de reserveringen en vormen een persoonlijk referentiepunt voor de gasten.

FM Properties Realty Group biedt de gasten een volledig ondersteunende service aan voor het reserveren van een golfbaan, spa, restaurant of één van de andere faciliteiten beschikbaar aan de Costa del Sol.

Ons huurprogramma is zeer succesvol vanwege deze gepersonaliseerde en professionele service, de installaties van het resort in projecten zoals Cortijo del Mar en het feit dat wij de aanzienlijk marketing ervaring en middelen van de FM Properties Realty Group tot uw beschikking stellen garandeert optimale huurresultaten en een hoge bezetting.

Neem contact met ons op voor meer informatie over FM Properties Realty Group Vastgoed Management en Verhuur service

Luchtfoto van Marbella