Finca Cortesin Verkozen Tot Beste Golfbaan in Europa


 

Het was fantastisch nieuws voor Spanje, voor de Costa del Sol en voor Finca Cortesin toen de grootste vergelijkssite voor golfbanen, Leading Courses, Finca Cortesin verkoos als de topgolfbaan in Europa. Golfers die op Europese golfbanen spelen hebben gestemd op het Casares golfresort als de beste plek, wat de prijs een nog grotere prestatie maakt.Finca Cortesin stond voorheen op de derde plek, maar wist zich naar de eerste plaats te verplaatsen na het ontvangen van een gemiddelde score van 9.3 uit 10. Deze scores zijn gebaseerd op de meningen van golfers wat betreft resortfaciliteiten, het niveau van het baanonderhoud, het uiterlijk van het clubhuis, de sfeer en gastvrijheid en de algehele prijs-kwaliteitverhouding.

Zoals u zich kunt voorstellen was de nieuwe directeur van Finca Cortesin, Miguel Girbes, erg blij met het nieuws en zei dat het niet alleen belangrijk was voor het resort maar ook voor het personeel, omdat het laat zien dat de moeite die ze erin hebben gestopt zeer gewaardeerd wordt door de klanten. Hij gelooft ook dat de baan zo hoog scoort omdat “golfers gegarandeerd zijn van meer ruimte dan in welk resort dan ook, aangezien hier in het afgelopen jaar slechts 15.000 rondes plaatsvonden”. Hij voegde er tevens aan toe: “We geven ruimte aan minder spelers voor een hogere prijs, maar we bieden een service om die prijs te rechtvaardigen.” Het is duidelijk dat Finca Corteson meer klanten kan binnenhalen als het zijn bijdragen vermindert, maar daar gaat het niet om en het is duidelijk dat Europese golfers kwaliteit boven kwantiteit verkiezen. Evenals Finca Cortesin!

Natuurlijk trekt Finca Cortesin ook veel golfers aan om zijn prachtige, schilderachtige locatie en omdat een aantal van de beste golfcompetities op tv worden uitgezonden vanuit het Casares-resort, waaronder de Volvo World en Match Play die hier zijn gehouden de afgelopen drie jaar.

Terrazas de Cortesin is de perfecte keuze voor diegenen die overwegen om over te stappen naar een locatie die uitkijkt over de golfbaan aan de kust van de Costa del Sol. De exclusieve bouw van luxueze appartementen en penthouses biedt een serene setting met prachtig panoramisch zeezicht en uitzichten over de golfbaan van de bekende Finca Cortesin-baan. Gelegen in een veilig urbanisatie welke binnen handbereik is van het strand en voorzieningen, is een woning in Terrazas de Cortesin ideaal voor een familie, pensioengerechtigden of als vakantiehuis.

Natuurlijk hopen Miguel Girbes en het team van Finca Cortesin het succes voor te zetten in 2017, wat ze waarschijnlijk wel gaat lukken, dankzij de aanhoudende vraag naar topkwaliteit golfen aan de Costa del Sol.

April 2017