Vandaag de dag wil iedereen Modern in Marbella


Het is onmiskenbaar dat de huidige trend in de architectuur steeds meer richting modern gaat. Als u niet zeker bent wat ‘Modern’ inhoudt; we hebben het hier over een stijl die voor simpliciteit in vorm en design staat. Rechte lijnen, blokken en grote raampartijen zijn de hoofdkenmerken; het is een benadering die de chique tierelantijnen en alle overbodige elementen weglaat. Ieder aspect van de woning is bedoeld om het ontwerp van de ruimte, dat op strakke lijnen gebaseerd is, goed uit te laten komen.2-exterior-at-nightDe architectonische benadering is goed aangepast aan het Andalusische landschap, maar vooral aan Marbella, op dezelfde wijze zoals het ontzettend aansloeg in Californië. Bewonderaars van de A Bigger Splash schilderijen van de Engelse kunstenaar David Hockney, met hun verlichte zwembaden en sprankelend witte kubistische huizen, zullen bekend zijn met de manier waarop het zonnige klimaat, in het bijzonder wanneer deze grenst aan een woestijn en bergachtige regio, de perfecte achtergrond vormt voor een lineaire stijl die naadloos hierop aansluit. De huidige trend onder de architecten van Marbella is om manieren te vinden om het interieur en het exterieur van de woningen zo in elkaar over te laten lopen, dat het één geheel blijft. Zo wordt optimaal gebruik gemaakt van alle leefruimte en met voornamelijk zon het gehele jaar door in Andalusië, is dat ook logisch.

Deze woningstijl vraagt om een minimalistische benadering als het om interieurontwerp gaat, zodat de ruimte de grootste indruk kan maken. Maar dat neemt niet weg dat de woningen ook geschikt zijn om met heldere kleuren te werken, grote schilderijen en beeldhouwwerken die niet tot hun recht zouden komen in een minder open inrichting. Het aantrekkelijke van de moderne woningen in Marbella, is dat ze als een onbeschilderd doek zijn en dat iedere eigenaar er dus zijn eigen stempel op kan drukken, naar eigen smaak. Tevens lenen zij zich voor een meer technologische levensstijl, wat bij de meer traditionele architectuur niet echt mogelijk is.atalaya-terraza

Steeds meer kopers willen een woning waarbij domotica technologie geïnstalleerd is. Dit systeem, waarbij men het muzieksysteem, de airconditioning, luxaflex, gordijnen, lichten, beveiligingssystemen en meer kan regelen, is zeer geliefd. Doordat de meeste moderne appartementen en villa’s in Marbella al van dit systeem voorzien zijn, is het een belangrijke factor die bijdraagt aan de verkoop zoals ook de ontwikkeling van de investeringsmogelijkheden in Las Terrazas de Atalaya laat zien.

SYZYGY Homes is gespecialiseerd in moderne woningen die zijn ‘ontworpen voor de ultieme Marbella leefstijl’. Zij begrijpen dat vorm, functie en ligging perfect in harmonie dienen te zijn. Daarnaast houden zij altijd in ogenschouw dat een moderne en stijlvolle woning moet voorzien in een gevoel van huislijkheid en comfort. FM Properties is er trots op dat zij beide van deze vooraanstaande projectontwikkelingen in Marbella promoten en bieden een op maat service aan cliënten, die op zoek zijn naar een moderne woning die precies bij hun lifestyle past.4-livingroom-an-terrace-copia

Tevens hebben wij een uitgebreid portfolio met andere moderne appartementen en villa’s die te koop staan. En ook al verkopen deze objecten zeer goed, raden wij u aan om snel eens bij ons kantoor langs te komen, zodat wij u het beste kunnen tonen wat het moderne leven in Marbella te bieden heeft.

September 2016