Vier een zonnige kerst in Marbella


Marbella is een geweldige plek om de winter door te brengen. Waar anders in Europa is het mogelijk om in december te lunchen op het strand of een glas wijn te drinken op een zonnig terras aan het water, zonder jas, handschoenen of muts?

christmasn

De restaurants en barretjes zijn minder druk dan in de zomermaanden waardoor het mogelijk is om uit eten te gaan wanneer het u uitkomt zonder een reservering te maken. Ook zijn de wegen rustiger en de wachtrijen op het vliegveld een stuk korter. De dagen zijn aangenaam mild, wat ideaal is voor een wandeling langs de promenade Paseo Marítimo en het bewonderen van de schitterende winterzonsondergangen, die de hemel kleuren in verschillende tinten paars, rood, oranje en roze.

Marbella’s kerstverlichting

Bij het vallen van de avond wordt Marbella heel feestelijk in de winter: vanaf eind november is de hoofdstraat Avenida Ricardo Soriano verlicht met een smaakvol en elegant schouwspel van kerstverlichting. In het Alameda park vindt u kerststallen en kramen die geroosterde kastanjes, warme wafels en andere feestelijke heerlijkheden verkopen. Een wandeling door het historische centrum van Marbella zal zeker een beetje magie toevoegen aan ieders kerst. Sprankelende feeërieke lichtjes hangen tijdens de feestdagen in de smalle slingerende straatjes en versieren de bomen op de traditionele pleinen, en creëren zo de perfecte setting om uw favoriete drankje te nuttigen terwijl u de sfeer proeft.

Kerstshoppen in Marbella

Marbella heeft veel te bieden als het gaat om kerstshoppen. U kunt uw geliefden en vrienden verwennen met een cadeau van een designer label uit een van de vele luxe boetieks in Puerto Banús voordat u de kerstversiering gaat bewonderen in warenhuis El Corte Inglés. christmas shoppingEen uitstapje naar het La Cañada winkelcentrum, met zijn indrukwekkende kerstboom en decoraties welke de feestelijke etalages sieren is ook een echte must.

In Spanje is kerstavond het belangrijkste moment van de viering, de cafés en barretjes in Marbella zijn dan vol met vrolijke mensen die met elkaar het kerstgevoel delen voordat ze het gaan vieren met hun families. Veel van de traditionele Spaanse restaurants sluiten in de avond, maar de meeste internationale eethuizen in Marbella zullen open zijn.

Eerste kerstdag is iets rustiger en de meerderheid van de restaurants en bars zijn overdag gesloten, van tevoren reserveren is dus ook essentieel. Het is gebruikelijk dat vrienden en familie de dag doorbrengen in de lokale parken en de paseo aan het strand is vol met mensen die een wandeling in de zon maken voordat ze naar huis gaan om de avond met familie door te brengen.

Marbella biedt een kerst in de zon gedurende de dag en een feestelijk wonderland in de avond (uiteraard zonder de sneeuw) waardoor het de perfecte winter bestemming is als u van de feestdagen wil genieten.

December 2015

Shop  te koop in  Marbella - Marbella Shop

Shop te koop in Marbella

Shop te koop i Marbella, 1 toiletten. Over eigendom afmetingen heeft 104 m² gebouwd. Deze...

1.050.000

Shop  te koop in  Marbella - Marbella Shop

Shop te koop in Marbella

Shop te koop i Marbella, 1 toiletten. Over eigendom afmetingen heeft 91 m² gebouwd. Deze...

950.000

Appartement begane grond  te koop in  Marbella - Marbella Appartement begane grond

Appartement begane grond te koop in Marbella

Appartement begane grond te koop i Marbella, met 3 slaapkamers, 3 badkamers, 2 een eigen...

3 Slaapkamers | 3 Badkamers | 825.000

Appartement begane grond  te koop in  El Mirador - Marbella Appartement begane grond

Appartement begane grond te koop in El Mirador, Marbella

Appartement begane grond te koop i El Mirador, Marbella, met 4 slaapkamers, 4 badkamers, 4 een...

4 Slaapkamers | 4 Badkamers | 950.000

Duplex Penthouse  te koop in  El Mirador - Marbella Duplex Penthouse

Duplex Penthouse te koop in El Mirador, Marbella

Duplex Penthouse te koop i El Mirador, Marbella, met 3 slaapkamers, 3 badkamers, 3 een eigen...

3 Slaapkamers | 3 Badkamers | 875.000