Marbella’s Starlite Festival zet de Stad in de Schijnwerpers


De sterren stralen in Marbella omdat nog één keer het rode tapijt uitgerold wordt voor het glitterende Starlite Festival. Dit jaar is het event net zo glamoureus als altijd en zet het Marbella precies daar waar ze graag is – centraal in de schijnwerpers. Met een line-up van bekende namen – de 2015 line-up bestaat uit namen als Lenny Kravitz en Lionel Richie plus de bekende gezichten van Julio Iglesias en zijn hartendief zoon Enrique – is het snel uitgegroeid tot een van de evenementen welk het beeld dat de mensen van deze stad hebben definiëren.

Marbella’s Starlite Festival zet de Stad in de Schijnwerpers

Als buitenstaanders aan Marbella denken, denken ze aan glamour, en dat is hetingrediënt welke het Starlite Festival in overvloed biedt. Tal van bekende namen, beroemdheden en de glitterati van de Marbella society komen samen om de optredens te zien. En wat Starlite zo speciaal maakt is dat de bekende gezichten niet alleen op het podium blijven; velen van hen nemen deel aan het feest en drinken, dansen en eten mee.

Enkele toonaangevende artiesten die van de partij zijn: Laura Pausini, Placido Domingo, Roger Hodgson en Supertramp, flamenco danser Sara Baras als ook de feest-favorieten de Village People. Men kan niet ontkennen dat Starlite een boost is voor Marbella – naar verluid voor een bedrag van €60 miljoen aan lokale uitgaven volgens een audit van PricewaterhouseCoopers.

Het Starlite Festival, hoewel pas in 2012 voor het eerst gehouden, is snel uitgegroeid tot één van de belangrijkste sociale evenementen op niet alleen Marbella’s kalender, maar ook in dat van de rest van Spanje. Het is perfect geschikt voor de glamoureuze wereld van de resort stad, met de miljonairs lifestyle, super jachten en super-de-luxe villas en appartementen in exclusieve residentiële gebieden als de Golden Mile. De concerten worden gehouden in een oude groeve, omgebouwd tot het Marbella auditorium, genoemd de Cantera de Nagüeles, aan de voet van het Sierra Blanca gebergte, dichtbij de luxe woningen van de na-gelegen Sierra Blanca, Nagüeles en de Marbella Hill Club. De ligging zorgt voor een unieke en intieme sfeer.

Dit jaar loopt het festival tot 22 Augustus, met als afsluiter de tenor Andrea Bocelli, die 150 miljoen platen verkocht heeft gedurende zijn illustere carrière.

De paparazzi zullen sterk vertegenwoordigd zijn tijdens het Starlite Gala, de belangrijkste fundraising avond van het evenement voor liefdadigheid en goede doelen, is altijd een magneet voor een aantal van de bekendste namen in de showbiz wereld. Het vindt plaats op 8 Augustus en wordt, per traditie, door de acteur Antonio Banderas gehost.

Voor meer informatie over het Starlite Festival en om tickets te kopen klik hier.

September 2015

Luxe woningen te koop in Marbella Golden Mile

Half Vrijstaande woning  te koop in  Sierra Blanca del Mar - Marbella Golden Mile Half Vrijstaande woning

Half Vrijstaande woning te koop in Sierra Blanca del Mar, Marbella Golden Mile

Half Vrijstaande woning te koop i Sierra Blanca del Mar, Marbella Golden Mile, met 5 slaapkamers,...

5 Slaapkamers | 5 Badkamers | VERKOCHT

Duplex Penthouse  te koop in  Lomas del Rey - Marbella Golden Mile Duplex Penthouse

Duplex Penthouse te koop in Lomas del Rey, Marbella Golden Mile

Duplex Penthouse te koop i Lomas del Rey, Marbella Golden Mile, met 4 slaapkamers, 3 badkamers, 3...

4 Slaapkamers | 3 Badkamers | 2.150.000

Duplex Penthouse  te koop in  Imara - Marbella Golden Mile Duplex Penthouse

Duplex Penthouse te koop in Imara, Marbella Golden Mile

Duplex Penthouse te koop i Imara, Marbella Golden Mile, met 3 slaapkamers, 3 badkamers, 1 een...

3 Slaapkamers | 3 Badkamers | 2.300.000