Fm consulting brengt diplomaten uit 19 Europese landen naar Marbella


De oprichter en directeur van FM Properties Realty Group, Fausto Martínez, creëerde een initiatief om vooraanstaande Europese diplomaten naar Málaga en Marbella te brengen. Op 16 april hebben 19 hoogwaardigheidsbekleders uit onder andere Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zweden, Polen, en Letland onze regio bezocht.

Diplomaten uit 19 Europese landen, MarbellaDe bezoekers, waaronder 15 ambassadeurs, brachten het eerste deel van een tweedaags bezoek aan de Costa del Sol door in Málaga. Daar hebben ze de burgemeester Francisco de la Torre en zijn medewerkers ontmoet, die een belangrijke rol hebben gespeeld in de verfraaiing van de stad die nu geldt als één van de belangrijkste culturele bestemmingen in het Middellandse Zeegebied. “Málaga is een prachtige stad met een lange en boeiende geschiedenis die wordt weerspiegeld in de architectuur, tradities en het culinaire aanbod”, zegt Fausto Martínez. “Het wordt ‘ontdekt’ op een internationaal niveau en wordt soms zelfs vergeleken met steden als Barcelona, ​​maar graag wilden we onze gasten een ​​eerste indruk geven, om te laten zien hoe Málaga is veranderd en opgebloeid in de afgelopen jaren.”

De belangrijke bezoekers werden door het historische centrum van de stad geleid, met daarbij een bezoek aan de mooie winkelstraat Calle Larios, het Picasso Museum in de buurt van de kathedraal en het nieuwe Centre Pompidou in het populaire aan de haven gelegen winkel- en entertainmentcentrum Muelle Uno.

De volgende dag hebben Ángeles Muñoz – de burgermeester van Marbella – en het raadslid van toerisme, José Luis Hernández, zich aangesloten bij Fausto Martínez en zijn team om de internationale hoogwaardigheidsbekleders te verwelkomen in ons mooie resort. Ze bezochten de historische wijk Casco Antiguo alvorens de sfeer te proeven in Marbella en te genieten van een lunch in één van zijn klassieke monumenten – het Hotel Puente Romano.

“Initiatieven zoals deze zijn belangrijk,” zei Fausto Martínez. “Ze dienen om de bestaande banden te versterken en nieuwe te bevorderen, waardoor onze regio wordt opgemerkt door mensen die hun bevindingen mee terug zullen nemen en zullen delen met een veel groter publiek dan die wij kunnen bereiken in één bezoek.” Hij benadrukte ook de noodzaak van deze promotiewijze: “Málaga groeit indrukwekkend en de sectoren toerisme en verblijfstoerisme van Marbella presteren ook zeer goed, maar we moeten niet op onze lauweren rusten. Málaga en Marbella hebben zo veel te bieden, maar we moeten hard werken om die boodschap te verspreiden, alsook het blijven streven naar verbetering in de visuele, infrastructurele en service aspecten, welke wij kunnen bieden. Alleen dan kunnen we ervoor zorgen dat deze prachtige plek in het zuidelijke puntje van Europa alles is wat het kan zijn”.

Juni 2015