Welkom op onze nieuwspagina, waar u up-to-date informatie vindt over onze woningen en diensten. Ook brengen we u hier nieuws over de vastgoedsector, de markt en investering trends, lifestyle en consument gerelateerde onderwerpen en technische informatie die we delen met onze lezers, volgers, collega's en klanten.

Regelmatig bijgewerkt en geactualiseerd, vormt het een waardevol en eenvoudig te gebruiken referentiepunt voor mensen die geïnteresseerd zijn in het volgen van de evolutie van de vastgoed- en bouwsector, de toeristische markt, de investeringsmogelijkheden en processen aan de Costa del Sol.

Mirador Estepona Golf

Nieuwe golf woningen in Estepona

Woningen die uitkijken over de prachtige groene golfbanen zijn kenmerkend voor het leven aan de Costa del Sol, voornamelijk in ‘groene’ clusters zoals Guadalmina, La Zagaleta, La Quinta, El Paraíso, Los Arqueros en de ‘Golfvallei’ van Nueva Andalucía, maar er zijn er nergens zo veel als in Estepona. Dit maakt de stijlvolle, nieuwe appartementen van […]  

Terrazas Cortesin Seaviews

Het allerbeste van Modern Marbella

FM Consulting specialiseert zich in prestigieus vastgoed en biedt – met de moderne smaak van de huidige koper in gedachten – een collectie aan nieuwe ontwikkelingen bestaande uit luxueuze appartementen en penthouses in de meest gewilde en exclusieve gebieden van de Costa del Sol.  

Syzygy Homes

Estepona creëert een groene zone in Cancelada

Cancelada is in een rap tempo één van de meest populaire residentiële gebieden van Estepona’s New Golden Mile aan het worden. Als erkenning voor de omgeving van het gebied, welke zeer gewaardeerd wordt voor zijn toegang tot prachtige wandelroutes, heeft de burgemeester van Estepona, José María García Urbano, recentelijk aangekondigd dat het gemeentehuis 26.000 m2 aan grond gaat toewijzen om een nieuw, groen recreatiegebied te creëren.  

Waarom een woning op plan kopen aantrekkelijk is voor investeerders

Het kopen op plan (ook wel ‘off-plan buying’ genoemd) heeft niet alleen een comeback gemaakt, maar is ook weer helemaal hip. Sommigen vragen zichzelf misschien af waarom iemand iets zou kopen en al beginnen met betalen voor een woning of appartement terwijl deze nog gebouwd moet worden, maar voor diegenen die goed op de hoogte zijn is dit de meest voordelige manier van het kopen van ontroerend goed – afhankelijk van uw prioriteiten en uw voornaamste redenen voor het kiezen van het huis, natuurlijk.  

Syzygy Appartementen – The Residences

Het Syzygy Homes concept aangaande een eigentijdse mediterraanse manier van leven, stijl, comfort, technologie en milieuontwikkeling in een setting dicht bij de natuur en dicht bij de stranden van Marbella heeft veel lof ontvangen voor zowel zijn villa’s als zijn appartementen.  

Finca Cortesin Verkozen Tot Beste Golfbaan in Europa

Het was fantastisch nieuws voor Spanje, voor de Costa del Sol en voor Finca Cortesin toen de grootste vergelijkssite voor golfbanen, Leading Courses, Finca Cortesin verkoos als de topgolfbaan in Europa. Golfers die op Europese golfbanen spelen hebben gestemd op het Casares golfresort als de beste plek, wat de prijs een nog grotere prestatie maakt.